Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسف خجیر معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره در گفت‌وگو با خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس درباره منویات رهبر معظم انقلاب و ابراز نگرانی ایشان از افت یادگیری دانشجویان در پی آموزش مجازی، اظهار کرد: افت یادگیری در آموزش مجازی محدود به اوایل شیوع کرونا در کشور است و بعد از مدتی که اساتید و دانشجویان تجربه کافی برای استفاده از این بستر را پیدا کردند، این افت به حداقل رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عدم آمادگی دانشگاه‌ها به لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای ارائه مجازی دروس، یکی از دلایل افت یادگیری بود اما به مرور این مسأله حل شد.

خجیر ادامه داد: اکنون از نظر آموزش مجازی، دانشگاه‌ها به سطحی قابل قبول رسیدند به طوری که می‌توان گفت کیفیت این نوع آموزش در برخی موارد بهتر از آموزش حضوری است.

*راه‌های جلوگیری از تقلب در آزمون مجازی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره در خصوص جلوگیری از تقلب، گفت: مسأله بروز تقلب در برگزاری امتحانات، محدود به آزمون‌های مجازی نیست و در زمانی که آزمون‌ها به صورت حضوری هم برگزار می‌شدند، شاهد بودیم که برخی دانشجویان تقلب می‌کردند.

وی بیان کرد: در آزمون مجازی به لحاظ اینکه کنترل و نظارت بر اصالت امتحان کمتر است، تقلب بیش از حد معمول اتفاق می‌افتد اما می‌توان با ارائه روش‌هایی همچون ارزیابی مستمر در طول ترم، برگزاری شفاهی آزمون‌ها، ارائه پروژه و کارهای تحقیقاتی حین ترم، این مشکل را حل کرد.

خجیر درباره شیوه برگزاری آزمون‌های پایانی ترم دوم تحصیلی 1400-1399 دانشگاه سوره، گفت: این آزمون قرار است به صورت مجازی برگزار شود.

وی اظهار کرد: ارزیابی سطح یادگیری دانشجویان دانشگاه سوره به صورت ترکیبی انجام می‌شود و محدود به ارزیابی از طریق آزمون نهایی نیست؛ به این منظور اساتید از روش‌های امتحان مستمر هفتگی، ارزیابی مستمر ماهانه، ارزیابی پایان ترم بر اساس آزمون شفاهی آنلاین، آزمون کتبی به صورت تستی و ارائه پروژه استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان ارزیابی ترکیبی یادگیری دانشجویان دانشگاه سوره آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۶۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان باید با یک تیتر نقشه راه را به روسای دانشگاه‌ها نشان دهند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود میرزایی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در اختتامیه سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی اظهار کرد: در دوره جدید اهدافی را برای خودمان در نظر گرفته‌ایم تا در افق ۱۴۰۴ بتوانیم برای بحث آموزش عالی کشور کار کارستانی انجام دهیم؛ بنابراین بخشی از مدیریت دانشگاه و فضای تصمیم گیری و تصمیم سازی را به دانشجویان واگذار کرده‌ایم.

وی افزود: جشنواره‌هایی نظیر نشریات دانشجویی یا جشنواره تیتر باید بتواند با قلم دانشجویان معامله بازی و مدیریت دانشگاه را بهم بزند و به هیئت رئیسه دانشگاه‌ها نقشه راه‌ها نشان دهد؛ یعنی دانشجویان مشق نوشتن می‌کنند تا بتوانند به عنوان تصمیم سازان کار ارزنده‌ای انجام دهند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • لایحه قانونگذار آمریکایی برای اخراج دانشجویان معترض بین‌المللی
  • مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی برگزار شد
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • دانشجویان باید با «تیتر» نقشه راه را به رؤسای دانشگاه‌ نشان دهند
  • دانشجویان باید با یک تیتر نقشه راه را به روسای دانشگاه‌ها نشان دهند
  • مهلت تغییر محل آزمون دانشجویان پیام نور تمدید شد
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد